2011.07.07.
21:14

Írta: Sophia Soldier

Vágyaink tárgyai

A Vonzás Törvénye a vágyak törvénye. Bármit megkaphatsz, amiről csak álmodozol: egészség, siker, boldogság, pénz. El is érheted ezt, ha megfelelő rezgésszintre hangolódsz, és hagyod folyni a dolgokat. Ez a kulcsszó: a dolgok folyása. Hiszen csak az az ember viheti tökélyre ezt a "módszert", akiben semmiféle ellenállás vagy kétkedés sincs. Egyáltalán. Mert lehet, hogy Te úgy érzed, nincs Benned kétség, de hidd el, ezek a dolgok sokszor rejtett módon bujkálnak gondolataid mögött.
Nézzünk rá egy egyszerű példát: nincs elég pénzed, éppen ezért Te nem a pénz hiányára, hanem a bőségre gondolsz, elképzeled Magad a gazdagság közepén. Aztán másnap a postaládádban befizetésre váró csekkek sorakoznak, Téged pedig elfog az aggodalom: "Hogyan fogom ezt kifizetni?"
Ugye ismerős a helyzet? Vagy éppen nincsenek befizetésre váró számláid, de a boltban olcsóbb dolgokat vásárolsz, hogy ezzel is spórolj. És a spórolni szóban már benne rejlik a szegénység, a pénztelenség lehetősége. Olyan apró dolgok miatt rontjuk el!

A tudatos boldogság eléréséhez le kell győznöd minden ellenállásodat, és hagynod kell az energiáidat szabadon áramolni. Ennek egyik legjobb eszköze a meditáció. Napi 15 perc, gondolatok nélkül egy csendes kis sarokban. Nem valamiféle hipnózisról beszélek, csak arról, hogy lehunyt szemmel, pihent pozícióban elhelyezkedve ne gondolj semmire. Ez elsőre nehezedre fog esni, hiszen a legtöbb ember képtelen egyedül maradni a gondolataival. A kezdeti zavarok elmúlnak, ha minden nap gyakorolsz egy kicsit. Ebben a tudattalan állapotban pedig szabad vagy, nincs Benned sem harag, sem bánat, sem hitetlenkedés.

Ezután már könnyebben elindulhatsz álmaid megvalósítása felé, de egy dolgot mindig észben kell tartanod: nem a megszerzett tárgyak, vagy a vagyon tesz boldoggá. Sokan megfogalmazzák, hogy szép autót, házat szeretnének, aztán várnak a csodára. Ez nem így működik. Persze majdnem így működik, de akkor ezt a képet sokáig kell táplálni. De ne feledd, ez nem tesz boldoggá, hiszen ezek tárgyak, amikkel összekapcsolod a boldogságot. És mi van, ha elveszíted ezeket a tárgyakat? Éppen ezért kell megértened, hogy ezeket csak akkor kaphatod meg az Univerzumtól, ha leszámolsz azzal az alapelveddel, hogy csak ezek tehetnek boldoggá.

Ha igazán jó frekvencián rezegsz, akkor egyszerűen mindig boldog vagy. Ha már egy pillanatnyi elbizonytalanodást vagy bánatot érzel, akkor ez azt jelenti, hogy jó frekvenciád kezd elhangolódni egy rosszabb irányba. Ilyenkor a cél nem az, hogy az érzést teljes mértékben elnyomjuk, sokkal inkább az a cél, hogy ismerjük fel, és tanuljuk meg kezelni.

Tegyük fel, félelmet érzel. Ekkor mondd ezt Magadban: "Most félelmet érzek, tudatosítottam Magamban. Tudom is a kiváltó okát. Éppen ezért a jövőben elkerülöm ezeket a helyzeteket. A derű és a boldogság életem ura. Elengedem a félelmet."

Az igazi boldogság és megelégedettség önmagadból fakad, abból, hogy úgy érzed, hasznod van ezen a világon. Ha nem érzed ezt, ne csüggedj! Csak hallgass a belső hangra, ami megmutatja Neked, merre indulj. Higgy a megérzéseidben, mert ezek a megérzések mindig Isteni útmutatások. Az Univerzum a segítségedre van, mert éppen a befogadó frekvencián rezegsz. Ha erre a frekvenciára pedig képes vagy mindig ráhangolódni, életedben újabb meg újabb ötletek és lehetőségek jelennek meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivitas.blog.hu/api/trackback/id/tr933048448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása