2014.04.12.
22:35

Írta: Sophia Soldier

A gyógyulás útján

Életünk során rengeteg fájdalmat, aggodalmat és félelmet hurcolunk magunkkal, amelyek ha hosszútávon állandósulnak, nem csak lelki, de testi panaszokat is okoznak. Napjaink leggyakoribb és legrettegettebb betegsége a rák nem más, mint egy olyan rendellenesség, amely hosszasan dédelgetett, a testet fokozatosan elemésztő neheztelésből fakad. Amikor magunkba fojtjuk érzéseinket, azok valahol a testünkben halmozódnak. Ha egy életen át halogatjuk a problémák orvoslását, azok végül testünk bizonyos pontjain jelentkeznek.

És most nem csak a rákra gondolok. Az összes betegség ezzel van kapcsolatban. Amint letérsz a jó útról és elkezdesz rossz frekvencián működni, az immunrendszered, és egész tested is követi ezt a változást, legyengül, így fogékonyabbá válsz a baktériumok, vírusok általi megfertőződésre. Egy egészséges lélek soha nem létezhet beteg testben. Ha tökéletesen boldog vagy önmagaddal, akkor nem lehetsz beteg, mert emelkedett frekvenciád nem engedi, hogy bármi is kárt tegyen benned.

Ahhoz, hogy meggyógyulj, el kell engedned minden haragot, és neheztelést. Ehhez találsz gyakorlatot egy korábbi bejegyzésemben. Ezen felül igazán komoly öngyógyító munkába kell kezdened, ami a következőket jelenti:
Teljes odaadással fordulj Magad felé, és légy azon, hogy egészségessé válj. Először is tanuld meg szeretni Önmagad, nézz tükörbe naponta legalább 30-szor, és minden alkalommal mondd ki 'Szeretlek, és elfogadlak olyannak, amilyen vagy'. Vezesd le a dühöd, üvöltsd hangosan a kedvenc zenédet, kiabálj, vagy csapkodj párnákat hosszú napokon keresztül, akármilyen furcsán is hangzik ez. Néhány nap után megkönnyebbülést fogsz érezni. Lefekvés előtt aztán mondj köszönetet Magadnak azért, amit napközben tettél. Azzal a gondolattal hunyd le a szemed, hogy amíg alszol, testedben gyógyító erők munkálnak, reggel pedig kipihenten, frissen és vidáman fogsz fölébredni. Reggel aztán köszönd meg Magadnak és a testednek amit éjjel véghezvittek.

A következő néhány sort érdemes kívülről megtanulnod, és minden nap alkalmaznod megerősítésként:
'Kész vagyok naponta fejlődni és tanulni, anélkül változtatni, hogy rossznak látnám magam. Megértővé válok.'

Úgy hiszem, hogy a legtöbb probléma az önbizalom és az önszeretet hiányából fakad. Amikor nem bízunk az életben vagy a többiekben, valójában az önbizalom hiányzik belőlünk. Nem hisszük, hogy felsőbb énünk gondunkat viseli valamennyi helyzetben, ezért kijelentjük: 'Soha többé nem leszek szerelmes, mert nem akarok csalódni.' Holott valójában ezt mondjuk magunknak: 'Nem bízom abban, hogy igazán gondomat viseled, ezért inkább kivonom magam mindenből.'

Hogyan kerekedhetsz felül ezeken a kicsinyes félelmeken? Ha elhiteted Magaddal, hogy ostoba és semmirekellő vagy, ezzel csak állandósítod a problémádat. Saját szerető támogatásodra van szükséged, ha komolyan változtatni akarsz. Mindegy, hol tartasz az életben, milyen eseményeket hívtál létre eddig, bármi történjék is most, tégy meg minden tőled telhetőt, adott tapasztalataid, tudásod és értelmed birtokában. És ami a legfontosabb: ne hibáztasd magad!

woman-abundance.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: betegség fájdalom betegségek rák egészség változás félelem boldogság pozitív harag változtatás aggodalom immunrendszer gyakorlatok önszeretet pozitivitás neheztelés

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivitas.blog.hu/api/trackback/id/tr324676077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása