2011.06.06.
15:56

Írta: Sophia Soldier

Vizualizáció

Ha már elég jól érzed Magad, továbbléphetsz arra az ösvényre, amely a vágyaidhoz vezet majd. Ennek a legegyszerűbb és egyik leghatékonyabb eszköze a vizualizáció. Képzeld el a vágyott érzést, pillanatot, dolgot. Írd nagyon jól körül az elméd számára, ez nagyon fontos. Nem elég, ha azt tudatosítod magadban hogy új autót akarsz, inkább mondd ezt: szeretnék egy fehér 6-os cabrio BMW-t, ilyen-meg ilyen felszereltséggel. Segítségedre lehet az internet, ahonnan letöltheted az árlistát, ahol a különböző tételek fel vannak sorolva. Állítsd össze ezekből álmaid autóját. Aztán menj el a szalonba, tapintsd meg, szívd magadba az illatát, és érezd a boldogságot, az izgalmat, ami átjár közben. Ha van lehetőséged, vidd el tesztvezetésre, és kezeld úgy, mintha már a Tiéd lenne. Az Univerzum megadja Neked, amire vágysz.

Akkor mégis hol rontjuk el? Kívánunk, várunk, és mégsem teljesül.

Az első buktató a jövőidejűség. Mint már korábban is írtam, elménk a MOST-ot ismeri. Ne azt mondd Magadnak: "Lesz egy csodálatos új autóm." Helyette mondd ezt: "Van egy csodálatos új autóm." Ekkor pedig képzeld el, hogy benne ülsz, egyik kezed a kormányon, másik a sebváltón, és élvezed a szabad száguldás érzését. SOHA, SEMMIT NE TOLJ KI A JÖVŐBE! Ezzel csak azt éred el, hogy elméd úgy gondol rá: a jövőben megtörténik. De ha telik az idő, a jelen jelen marad, a jövő pedig jövő. Ez örökké távoli marad, ha nem jól kívánsz.

Az második buktató a türelmetlenség. Az ember kíván valamit, és azonnal kellene neki, mint cigánynak a lágy cipó. Ez nem megy. Kell egy idő, míg a kisugárzott vágy frekvenciája az adott helyre jut, és annak is kell idő, míg a Világegyetem visszasugározza a jeleket.

A harmadik buktató a csalódottság, ami a türelmetlenség következménye lehet. Nem kapjuk meg, amire vágyunk, és a vágyakozás pozitív érzéséből áthangolódunk a csalódottság negatív frekvenciájára. Ez pedig hátráltat, gyakorlatilag kezdhetünk mindent előlről.

A negyedik buktató a túl sok agyalás: "Szeretném ezt az autót, de nincs erre pénzem; mit szólnának ehhez az irigyeim; mit mondana erről a főnököm; a feleségem úgy sem engedné"... satöbbi, satöbbi. Igen, hallom a kifogásaidat. A legfontosabb, hogy űzd el őket, ha már megjelentek. A legjobb mégis az lenne, ha soha ilyesmit még csak fontolóra sem vennél, hanem teret engednél az energiák szabad áramlásának.
Azon se agyalj, hogy erre hogyan lesz lehetőséged, pénzed, hiszen már akkor egyfajta csalódottsággal vegyülő aggodalom fog el a vágyaddal kapcsolatban. Inkább gondolj rá szeretettel, és az Univerzum megadja Neked. Az Univerzum a módját is kitalálja, és a kezedbe adja.

A ötödik buktató a nem elfogadás csapdája. Tegyük fel, hogy az Univerzum megajándékoz a kihagyhatatlan lehetőséggel, hogy Tiéd legyen vágyaid tárgya. Jeleket küld feléd, Te mégsem tulajdonítasz nekik jelentőséget, aztán csodálkozol, hogy lemaradsz a csodáról. Hát ne csodálkozz, légy tudatos. Ha megkeres valaki egy kihagyhatatlan üzleti lehetőséggel, akkor ne a kockázatot lásd benne, hanem a zseniális lehetőséget. Ha megálmodsz lottószámokat, akkor ne ostobaságnak gondold, hanem szaladj el, és tedd meg őket. Ennyit megér, nem?

Az hatodik buktató a legveszélyesebb, mert ez gyökerestül kiírtja a vágy teljesülésének lehetőségét. Ez a buktató pedig a méltatlankodás, a hálátlanság. Hadd világítsam meg. Új autóra vágysz, de a régit már ócskának, kopottnak tartod, és bosszúsan gondolsz rá, hogy már megint szervízbe kell vinni. Ehelyett próbálj meg rá hálával, szeretettel gondolni, amiért még mindig kiszolgál Téged, és eljuttat úticélod felé. Szeresd őt, és szeresd vágyad tárgyát is. A kettő csakis együtt működhet.

Ha már pontosan elképzeltél mindent, és a buktatókban sem botlasz meg, akkor ezt a képet gondosan ültesd el a fejedben, a hozzá tartozó érzéssel együtt, és valahányszor csak kedved-időd tartja, idézd fel Magadban. Ha mindig pozitív érzelmi reakciókat vált ki Belőled, akkor tudd, jó úton haladsz. Ha egy percre is felüti fejét a kétkedés, az értelmetlen kérdések, szabadulj meg tőlük, és hangolódj újra a pozitív frekvenciára.
Tápláld vágyad tárgyát minden nap úgy, mint ahogyan a kertész a magot. Szeretettel gondol rá, locsolja, ápolja, és türelmesen várja, hogy csemete fejlődjön belőle. Nem bosszankodik, nem kétkedik, tudja, hogy a mag csodálatos képződménnyé válik. Képzeld el, hogy vágyaid magok. Ültesd el őket, gondolj rájuk szeretettel, ápold, tápláld őket, mert csak így hozhatnak bő termést!

 

Szólj hozzá!

Címkék: célok boldogság mag álmok idő kétkedés frekvencia termés hála aggodalom pozitív hozzáállás türelmetlenség méltatlankodás buktatók vizualizáció pozitivitás hálátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivitas.blog.hu/api/trackback/id/tr752961781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása