2011.06.09.
10:39

Írta: Sophia Soldier

Nagyrabecsülés, szeretet, hála

Ezek a csodálatos szavak fejezik ki leginkább Univerzumunk természetét, mely szeret minket, és minden kérésünket teljesíti, legyen az jó, vagy rossz. Minden egyes ember frekvenciáját befogadja, veszi az adást, és mindent valóra vált. Éppen ezért nagyon fontos a pozitivitás.

Persze, persze, mindig erről szövegelek, de azt is el kell mondanom, hogyan éred el. A hála gyakorlatát a korábbi bejegyzéseimben megismerhetted, most pedig továbblépünk a nagyrabecsülés gyakorlatára.

Ez a gyakorlat akkor hasznos, ha már alapvetően egy pozitívabb frekvencián rezegsz, és szeretnéd tartóssá formálni ezt az állapotot. A dolog rendkívül egyszerű, és legalább napi 10-20 percet célszerű rászánni. Légy a munkahelyeden, az iskoládban, otthon, vagy éppen úton, ezt mindig alkalmazhatod. Nézz szét Magad körül, és találd meg a szép dolgokat. Ezeket pedig becsüld nagyra. Gondolkodásodban magasztald fel őket, például így:
Csodálatosan süt a nap, imádom ezt a jó időt.
Esik az eső, de én nagyszerűen érzem magam.
Szuper, hogy van tömegközlekedés, amivel eljuthatok mindenfelé.
Jó, hogy megbízható autóm van, ami bárhová elvisz engem.
Örülök, hogy a főnököm építő kritikával illet, így magamat fejleszthetem.
És így tovább, és így tovább.

Légy hálás mindazért, ami megadatott, és érezd a lelkedben a nagyrabecsülést. Ez a fajta állapot már rendkívül magad rezgésszintről árulkodik és gondoskodik, éppen ezért, végezd el minden nap. Még csak idő sem kell hozzá. Ha minden irányba szeretettel fordulsz, az visszatér Hozzád. Viszont nagyon fontos, hogy mint már korábban írtam, ne ess az önámítás csapdájába. Ha valaki bánt téged, ne táplálj iránta negatív érzéseket. Gondolhatod róla, hogy nagyszerű ember, ami segít felülkerekedni kicsinyes haragodon; de azt is megteheted, hogy szó nélkül elsétálsz mellette, mintha nem is történtek volna meg ilyen dolgok. Ha valami nem tesz boldoggá, nem kell erőlködni és görcsösen ragaszkodni hozzá. Ne próbáld meg átformálni, hiszen az egyetlen, akit alakítani tudsz, az Te Magad vagy. Ha valahol nem érzed jól Magad, lépj tovább. Nem szenvedésre születtél, még csak nem is önbecsapásra. Menj oda, ahol lenni szeretsz; keress olyan dolgokat, amiket imádsz, a többi csak felesleges energia és időpocsékolás. A szeretet, a hála hoznak igazán a vágyott állapotba, abba az állapotba, mikor egy tudsz lenni az Univerzummal. Ebben az emelkedett állapotban pedig biztos lehetsz abban, hogy kéréseid meghallgattatnak.

Egy pillanatra se süllyedj bele más rosszkedvébe, ne is próbáld őt felvidítani. Mindenki a maga ura. Tudod: a Te életed a Te dolgod. Te válthatod meg Önmagad, senki más. Neked kell felismerned a jeleket, aztán megtalálnod személyes válaszaidat. Ebben persze segít ez a sok pozitív tartalom, illetve a gyakorlatok is, amit itt találsz. Merj álmodni, légy magabiztos, tudd azt, hogy a Korlátlan Bőségből Te is részesülhetsz. Kérd, és megadatik!

Ha senki nem hisz Benned, ez se tántorítson el. Ha látják rajtad a pozitív változást, hidd el nekem, követni fognak majd. De az emberek legtöbbje elutasító, azt hiszik, beleszülettek egy életbe, ami mindig így marad. Pedig a szegény meggazdagodhat, a gazdag elszegényedhet.

Felejtsd el a családodból hozott hiedelmeket! Nem csak valami tudattalan lény vagy, aki ostoba módon sodródik az élet tengerében. Tudom, a legtöbb ember ilyen, bánatos ábrázattal sétál végig az utcán, ha ránézel már elmegy a kedved. Annyi ilyen van. Vagy az orvosnál mindenki arról panaszkodik, hogy milyen beteg. Ó, pedig ha tudnák, hogy ezzel még több betegséget vonzanak az életükbe! Tudattalan, sodródó emberek milliói, akik ugyanúgy kaphatnának a Világegyetem kifogyhatatlan bőségéből, mint Te meg Én. De ha nem kell nekik, akkor nem kell erőltetnünk. A fontos az, hogy Te Magad sikeres, boldog és egészséges légy. Ez nem önzőség, ez így helyes. Senkit nem válthatsz meg, nem szabadíthatsz fel, nem tehetsz boldoggá. De Önmagad fölött végtelen hatalmad van, azt teszel, amit csak akarsz. Bármit megtehetsz, bármit megvehetsz, bárki lehetsz. Ez a Vonzás Törvénye. Hiszen már ismered. Akkor mire vársz még?

Szólj hozzá!

Címkék: siker egészség öröm boldogság szeretet hála gyakorlatok pozitív hozzáállás önbecsülés bőség vonzás törvénye továbblépés pozitivitás nagyrabecsülés önmegváltás

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivitas.blog.hu/api/trackback/id/tr712970001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása